Joma - JSport.roJSport.ro

”Leii” din Banat încep vineri meciurile din grupe locurilor 1-6 a Ligii Naționale de Baschet masculin, cu un joc dificil, la Sibiu. Ardelenii i-au învins pe timișoreni în ambele meciuri din acest sezon, iar ultima înfrângere a fost una dureroasă, la un punct diferență. De atunci, la alb-violeți a venit tânărul Lucas Tohătan.

Tudor Costescu a mărturisit că nu a uitat înfrângerea de la Timișora, dinaintea turneului Final 8. ”Avem o deplasare dificilă la Sibiu, acum toate meciurile sunt grele. Mi-a rămas în memorie cum a reușit să câștige Sibiul aici. Noi trebuie să întoarcem situația și să câștigăm acolo.Nu avem nicio absență sau indisponibilitate. Am avut o perioadă de zece zile fără meci. Toate lucrurile sunt ok. Sper că am reușit să reglăm forma sportivă. De săptămâna viitoare începe și Milencovici să se antreneze cu mingea în mână. Fizic e bine și își urmează parcursul de refacere”, a declarat antrenorul BC SCM Timișoara.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Lucas Tohătan a fost adus de la Olimpic Baia Mare, echipă retrasă din Liga Națională. Sportivul care va împlini în curând 18 ani evoluează pe postul de fundaș și e un obișnuit al naționalelor de tineret. Tohătan va face deplasarea la Sibiu. ”Cred că am ales bine. Sunt jucători cu experiență aici, sper să învăț cât mai mult de la ei cât timp voi juca pentru BC Timișoara. Sper să ajut cât mai mult și să fac trecerea la Liga Națională, a declarat tânărul jucător, care se alătură la Timișoara lui Albu, Ursan sau Mocrițchi.

Managerul Ilie Trițoiu a spus că vrea ca echipa să prindă semifinalele campionatului. ”Suntem în obiectiv cu tot ce ne-am propus, suntem mulțumiți cu parcursul de până acum. Echipa are potențial. La finalul 1-6 ne dorim o poziție cât mai avansată.Am încredere în antrenor, în echipă. Chiar dacă menținem presiunea pe ei, nu ascund că ne dorim semifinalele campionatului. În grupa 1-6 ne vom cunoaște și mai bine adversarii. Nu sunt esențiale rezultatele, ci faza următoare. Două victorii cu Sibiul ar fi foarte importante. Să ne luăm înapoi cele două înfrângeri”, a punctat Trițoiu.

Meciul de vineri începe la ora 18 și e televizat de Digisport.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.