Alb-violeții de la BC SCM Timișoara au pierdut meciul cu KK Vrsac, jucat în Serbia, la scorul de 78-73. Timișorenii lui Tudor Costescu au  două succese în amicale, cu Dynamic Belgrad și Szeged, plus meciurile pierdute cu CSU Sibiu și CSM Oradea (ambele la Cupa Timișoara), Kecskemet și acum cu plavii. 

Pe sferturi, scorul a fost de 23-20, 10-12, 20-18, 25-23. Echipa a început cu Tudor Gheorghe, Jordan Burgess, Mladen Jeremic, Milos Komatina și Adrian Diaz. Partida a fost echilibrată, iar sârbii s-au desprins pe final, când au fost mai siguri la aruncările libere. Cel mai bun marcator a fost pivotul Diaz, cu 18 puncte și 8 recuperări, urmat de cu 12 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Au mai marcat: Burgess, 11 puncte, 4 recuperări, Popa-Calotă, 11 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive, Mijajlovic, 7 puncte, 5 pase decisive, Drăgușin, 6 puncte, 7 recuperări,  Komatina, 4 puncte, 8 recuperări, Păun 4 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive, plus Tohătan, cu 2 pase decisive. Tudor Gheorghe nu a marcat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.