Joma - JSport.roJSport.ro

BC SCM Timișoara a cedat cu 74-70 după un meci interesant cu oradea din runda a VI-a a Top 6. Gazdele au avut momente în care au condus destul de confortabil, dar ”leii” din Banat au avut momente bune de revenire. Cu toate acestea, timișorenii rămân cu doar două succes în faza premergătoare play-off-ului. 

Meciul a început destul de slab pentru timișoreni,  conduși cu 8-0. Elevii lui Tudor Costescu au revenit în joc oarecum, iar primul sfert s-a încheiat la scorul de 16-10. În debutul sfertului trei, oaspeții au jucat mai bine, iar Stevanovic i-a adus pe alb-violeți în avantaj la scorul de 18-19. La 18-24, Cristi Achim a cerut time-out și și-a certat elevii. Până la pauză, bihorenii au recuperat diferența, dar jocul a continuat într-o notă de echilibru, iar Oradea a avut doar 32-31la trecerea pe la vestiare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În sfertul al treilea, jocul a fost în mare parte la discreția Oradiei. La 40-33, Costescu a cerut time-out și le-a reproșat bănățenilor jocul, dar fără succes. Diferența a mai crescut cu 5 puncte, iar sfertul al treilea s-a terminat cu 59-46. În debutul decisivului, Timișoara s-a apropiat cu 59-54, dar de acolo gazdele au revenit la o diferență confortabilă. Finalula fost interesant, cu revenirea bănățenilor dela 70-58 la 70-66, moment la care Mandache a făcut o intercepție salvatoare. Jocul s-a terminat pe muchie de cuțit, dar gazdele au câștigat.

Jeremic a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 20 de puncte, urmat de Mijajlovic, cu 15. Stevanovic, Popa-Calotă și Burdgess au dat fiecare câte 7 puncte, Komatina și Diaz au dat fiecare 6, iar Tohătan, 2. Nicolescu și Gajovic au fost principali marcatori ai bihorenilor, fiecare cu câte 14 puncte.

BC SCM Timișoara are meci din nou acasă miercuri de la ora 18, cu U BT Cluj-Napoca.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.