Joma - JSport.roJSport.ro

BC SCM Timișoara s-a impus la scorul de 84-79 pe terenul lui BCMU Pitești, după ce a început foarte prost. Bănățenii au revenit pe parcurs și au reușit să gestioneze un final în care echipa lui Hristu Șapera dădea semne de revenire. ”Leii” au două victorii în Top 6, cu steliștii și argeșenii. 

Meciul a fost foarte prost pentru bănățeni, cu trei trițe consecutive marcate de piteșteni. Dela 11-0 la jumătatea sfertului, când Tudor Costescu a cerut time-out,timișorenii au reușit să revină, iar primul sfert s-a încheiat cu 18-15. În al doilea sfert, oaspeții au preluat conducerea cu 24-25 și de acolo s-au distanțat, dar până la pauză, argeșenii au redus diferența la 39-40. În sfertul trei, elevii lui Hristu Șapera, împinși și de public, au încercat să revină, dar nu s-a întâmplat, iar în decisiv s-a intrat cu 54-62.

Joma - JSport.roJSport.ro

Gazdele au revenit până la 61-62, după două coșuri consecutive. Timișorenii au avut însă prezența de spirit și au revenit în avantaj, dar au trăit finalul periculos. Porter Troupe a marcat otriță ce a dus scorul la 75-77 când mai era un minut de jucat. Mijajlovic a marcat de 3, iar apoi Troupe a înscris un coș de 2 puncte, dar Jeremic a avut mână sigură de la aruncările libere și a învins gazdele, care au jucat fără Nicoară și Person.

BC SCM Timișoara are următorul meci sâmbătă de la 17,30, în deplasare la CSM Oradea.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.