Joma - JSport.roJSport.ro

Federația Române de Baschet a stabilit partidele din sferturile Cupei României, iar echipele timișorene vor avea parte de jocuri mai mult decât interesante. BC SCM Timișoara va juca cu CSU Sibiu, iar Timba cu Steaua. Nu se știe și unde vor fi meciurile, deoarece nimeni nu mai vrea să fie gazdă la turneul F8!

”Leii” din Banat vor da piept cu echipa care sezonul trecut i-a fost ”bestia nerra” și a bătut-o pe unde a prins-o. Anul acesta, timișorenii i-au bătut pe sibieni, iar ulterior, la ”vulturi” a revenit Bogdan Popescu, fost jucător al clubului bănățean. Popescu este printre jucătorii cu restanțe la veche entitate, iar managerul Ilie Trițoiu a declarat în trecut că jucătorul își cere nefondat o primă pentru câștigarea Cupei României. din ultimele informații, BC SCM Timișoara e la fel ca secția de rugby a clubului de drept public: neplătită de trei luni. Problemele la SCM se leagă de modificările legislative cu plata sportivilor, care nu ar mai putea avea contracte clasice, ci PFI-uri sau PFA-uri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cât despre Timba, ”urșii” vor avea parte de un meci de foc cu CSA Steaua, formație cu un lot puternic. Lotul echipei lui Dan Ionescu a trecut deja prin multe schimbări și cine știe ce ne va rezerva viitorul. Turneul F8 va fi în perioada 10-13 februarie, dar locația e necunoscută. Nicio echipă nu a dorit să fie organizatoare, din cauza costurilor ridicate, puțin cam ”faraonice”, plus noile prevederi legate de marketing. În plus, să nu neglijăm ”blestemul” că organizatoare nu a mai câștigat Cupa de ani de zile, de pe vreme turneelor F4.

Rămâne de văzut ce soluție va găsi federația. În celelalte sferturi vor juca Galațiul cu Oradea și Piteștiul și Cluj Napoc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.