Joma - JSport.roJSport.ro

Federația Română de Baschet a dat luni startul la votul pentru All-Star Game, eveniment ce va avea loc în data de 14 februarie la Sfântu Gheorghe, alături de turneul F8 al Cupei României. Cele două echipe timișorene au fost incluse în aria selecționatei Nordului, și pot fi votați 20 de jucători.

Alături de cele două formații din Banat echipa Nordului mai include pe U BT Cluj, CSM Oradea, BC Mureș Târgu Mureș și Politehnica Iași. BC SCM Timișoara are 11 jucători ce pot fi votați, dar și antrenorul Tudor Costescu: Tudor Gheorghe, Igor Mijajlovic și Lucas Tohătan la conducători de joc, Mladen Jeremic și Octavian Popa-Calotă la fundași ofensivi, Jordan Burdgess și Bogdan Penciu la extreme (deși tânărul din Deta e pivot la juniori), Milos Komatina și Georgian Păun la extreme de forță și Adrian Diaz și Ionuț Drăgușin la pivoți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La Timba, sunt nominalizați nouă jucători, cu mențiunea că Branko Jereminov nu mai e jucătorul ”urșilor” de anul trecut, deși la unele meciuri apare pe stastistcă. Antrenorul Dan Ionescu, cel care recent a avut o ieșire urâtă la adresa presei pentru că s-a scris de jucătorii care pleacă pe bandă rulantă de la echipă, nici nu figureazpă ca varianta de vot. Iată baschetbaliști ce pot fi votați: Ghiță Balmuș, Branko Jereminov și Robert Medgyesy la posutl 1, Dejan Kovacevic și Pavle Reljic la postul 2, Cameron Naylor, Liviu Rotariu și Victor Veina la postul 3 și Mario Lazăr la pivoți.

Votul este deschis pe site-ul federației până în 28 ianuarie. Puteți vota aici.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.