Joma - JSport.roJSport.ro

BC Timișoara a anunțat cel de-al patrulea jucător străin transferat vara aceasta. Este vorba de cubano-americanul Adrian Diaz, care vine din campionatul universitar NCAA, chiar din însoritul Miami.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Adrian Diaz joacă pe posturile 4 și 5, are 23 de ani și măsoară 208 cm înălțime. A jucat pentru echipa Florida International Univeristy, iar în sezonul trecut a jucat 31 din cele 32 de emciuri ale echipei sale ca titular. ”Stretch” Diaz este considerat un bun jucător defensiv, dar și util în atac. A fost al treilea cel mai bun marcator al echipei sale, cu 15.3 puncte / meci, și cel mai bun la recuperări (7.8 / meci) și capace (2.9 / meci). De trei ori a fost ”jucătorul săptămânii”, în noiembrie 2015, decembrie 2015 și martie 2016.

BC Timișoara are până acum patru străini în lot: Mladen Jeremic, Nikola Otasevic, Milos Komatina și Adrian Diaz. De asemenea, va mai veni un străin, cel mai probabil din zona ex-iugoslavă. Românii din lot sunt Ionuț Drăgușin, Octavian Popa-Calotă, Zoran Milencovici, Georgian Păun, Horațiu Covlescu, precum și tinerii Ursan și Albu.

Echipa se reunește în 31 iulie. Mai jos puteți vedea o filmare cu Adrian Diaz:

foto: americansportsnet.com

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.