Joma - JSport.roJSport.ro

Milos KomatinaBC Timișoara a anunțat cel de-al treilea străin din lotul echipei cu care va aborda sezonul 2016-2017. Și de data aceasta, clubul a ales un jucător de peste 30 de ani. Muntenegreanul Milos Komatina vine de la campioana Bosniei, Igokea Aleksandrovac.

Milos Komatina va împlini în septembrie 32 de ani, joacă pe posturile 4 și 5 și măsoară 2.05 metri. Noul jucător al BC Timișoara are în palmares trei titluri de campion și trei Cupe în Muntenengru și Bosnia, toate cucerite în ultimele patru sezoane. Născut la Sarajevo, dar stabilit în Muntenegru, Komatina a jucat la Igokea în perioada 2011-2013, și în sezonul trecut. A mai jucat la Buducnost Podgorica, în Muntenegru, la Cerno More, în Bulgaria, dar și în Serbia, la Tamis Pancevo.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În sezonul trecut la Igokea, Milos Komatina a fost folosit în principal în Liga Adriatică, unde a avut medii de 11 puncte, 5 recuperări, 2,2 pase decisive, în 24 de meciuri. În campionat, a avut doar zece apariții, cu medii de 7,1 puncte și 3,7 recuperări / joc. Din lot mai fac parte străinii Nikola Otasevic, conducător de joc sârb, și extrema Mladen Jeremic, tot din Serbia. Vor mai fi aduși un sârb și un american. La capitolul români, BC Timișoara îi are pe Ionuț Drăgușin, Octavian Popa-Calotă, Zoran Milencovici, Georgian Păun, Horațiu Covlescu, dar și tinerii Ursan și Albu.

BC Timișoara va începe antrenamentele la începutul lunii august. Mai jos puteți urmări un video cu Milos Komatina:

foto: sport-connect.net

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.