Joma - JSport.roJSport.ro

Din acest an, cluburile de baschet sunt obligate să trimită pe perioada verii echipe la minimum patru turnee de baschet 3X3. În acest sfârșit de săptămână, Timba și echipele masculine și feminine de la SCM Timișoara participă la primul turneu, la Cluj.

Competițiile de 3X3 au început de săptămâna trecută, la Galați. Săptămâna aceasta sunt două turnee, la Iași și Cluj, iar toate echipele timișorene merg în Capitala Ardealului. LaTimba joacă Gheorghe Balmuș, Robert Medgyesy, Liviu Rotariu și Florin Popa. Ultimul era convocat și la echipa națională, care participă la Cupa Mondială din Filipine, dar a fost înlocuit deoarece nu s-a refăcut după o accidentare la gleznă din timpul sezonului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La masculin, SCM Timișoara i-a trimis pe Cristian Mocrițchi, Szabolcs Gyorgy, Bogdan Penciu și Mihai Ursan. La feminin,din echipa de 3X3 fac parte Cristina Știopu, Ana Ivășchescu, Diana Lupu și Roxana Pane. De precizat că alte două timișorence, Ancuța Stoenescu și Dora Ardelean, evoluează pentru echipa Științei București.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.