Joma - JSport.roJSport.ro

Sala ”Constantin Jude”, cea mai mare sală polivalentă din oraș și singura ce poate găzdui anumite competiții de seniori, este și ea închisă. Nici în practică și poate nici măcar în teorie, nu se știe cât va dura situația. Oricum, antrenamente nu se mai făceau de săptămâna trecută.

În Sala ”Constantin Jude” joacă meciurile lor oficiale echipa de handbal SCM Poli Timișoara, echipa de baschet SCM Timișoara și echipa de futsal Informatica Timișoara. De asemenea, în sală jucau și cei de la Centrul Național Olimpic de Pregătire a Juniorilor de handbal masculin, entitate care a luat ființă în martie 2019, dar și echipe de juniori. Toate federațiile de sport de echipă și-au oprit competițiile, dar partidele oficiale nu sunt singurele oprite. Nici antrenamente nu se mai fac, la nivel național, de la decretul dat de Guvern.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Altfel, la Timișoara, orice activitate într-o sală de sport era oprită de duminică, după o decizie a Comitetului Local pentru Situații de Urgență. ”De luni, e un afiș pe ușă, că sala e închisă trei săptămâni”, ne-a declarat antrenorul echipei de baschet, Dragan Petricevic. Totuși, în sală se poate intra, la birouri. Cum echipele au activitatea oprită, nici acolo nu e multă forfotă. Luni însă, directorul SCM Timișoara, Vasile Rușeț, i-a chemat pe Ilie Trițoiu, Attila Brosovszki și Dan Ardelean, la Sala ”Constantin Jude”, pentru a-i informa că nu mai conduc secțiile de baschet, rugby și tenis.

Starea de urgență instaurată din cauza pandemiei de coronavirus va dura, până în 16 aprilie. Termenul se poate însă prelungi, în funcție de evoluția cazurilor. În România, niciun sportiv nu a fost confirmat cu coronavirus. Ultima raportare pentru miercuri a anunțat 260 de cazuri, dintre care 19 cazuri sunt declarate vindecate.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.