Baschetbalistele de la SCM Timișoara s-au impus cu 82-69 cu Aradul pe teren propriu și vor mai juca pentru locurile 5-6 cu Alexandria, după ce au câștigat și jocul de pe Mureș. Un rezultat bun la primul sezon în elită al alb-violetelor,  în fața unei formații arădene care a pierdut din jucătoare.

După un debut la conducereal timișorencelor, Aradul a preluat conducere la 6-7, după o reușită a lui Pooole, însă gazdele au revenit la conducere după 7 minute de joc. Primul sfert s-a terminat la scorul de 18-10, duppă care elevele lui Mihai Coldea s-au distanțat destul de puternic și au intrat cu 41-32 la pauză. Avantajul a continuat și apoi. După sfertul trei, scorul era de 63-52, iar finalul nu a mai adus o răsturnare de situație.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Lloyd a fost cea mai bună marcatoare a Timișoarei, cu 29 de puncte, urmată de Burdgess, cu 18 puncte, Brosovzky, cu 13 puncte, Ardelean, cu 10, Stoiedin, 6, Pop, 4, și Filip,2 puncte. Poole a fost cea mai bună marcatoare a arădencelor, care vor juca cu Alba iulia pentru locul 7, cu 18 puncte, urmată de Coker, cu 16.

Locul 5 se va disputa pe sistemul cea mai bună echipă din trei jocuri, cu avantajul terenului propriu pentru Alexandria, care va fi gazdă la primul joc cu timișorencele.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.