Joma - JSport.roJSport.ro

Baschetbalistele de la SCM Timișoara s-au impus cu 82-69 cu Aradul pe teren propriu și vor mai juca pentru locurile 5-6 cu Alexandria, după ce au câștigat și jocul de pe Mureș. Un rezultat bun la primul sezon în elită al alb-violetelor,  în fața unei formații arădene care a pierdut din jucătoare.

După un debut la conducereal timișorencelor, Aradul a preluat conducere la 6-7, după o reușită a lui Pooole, însă gazdele au revenit la conducere după 7 minute de joc. Primul sfert s-a terminat la scorul de 18-10, duppă care elevele lui Mihai Coldea s-au distanțat destul de puternic și au intrat cu 41-32 la pauză. Avantajul a continuat și apoi. După sfertul trei, scorul era de 63-52, iar finalul nu a mai adus o răsturnare de situație.

Joma - JSport.roJSport.ro

Lloyd a fost cea mai bună marcatoare a Timișoarei, cu 29 de puncte, urmată de Burdgess, cu 18 puncte, Brosovzky, cu 13 puncte, Ardelean, cu 10, Stoiedin, 6, Pop, 4, și Filip,2 puncte. Poole a fost cea mai bună marcatoare a arădencelor, care vor juca cu Alba iulia pentru locul 7, cu 18 puncte, urmată de Coker, cu 16.

Locul 5 se va disputa pe sistemul cea mai bună echipă din trei jocuri, cu avantajul terenului propriu pentru Alexandria, care va fi gazdă la primul joc cu timișorencele.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.