Joma - JSport.roJSport.ro

Baschetbalistele de la SCM Timișoara au cedat pe terenul Universității Alexandria la scorul de 72-69. În mare parte din meci, echipa lui Mihai Coldea a reușit să se țină aproape de adversar, dar nu a putut egala și prelua conducerea pefinal.

Timișorencele au condus în debutul meciului, aproape tot primul sfert, până la un coș cu fault marcat de Podar pentru 23-2-. Sfertul întâi s-a terminat cu 23-22, după un coș marcat de tânăra Ana Ivășchescu. ulterior, Alexandria a fost în principal la conducere, iar la pauză s-a intrat cu 40-36. Formația-gazdă a reușit să se mai detașeze în sfertul trei, încheiat cu 61-51. A urmat un sfert patru în care Timișoara a mai recuperat din diferență, dar fără să poată egala.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Burdgess a fost principala marcatoare a Timișoarei, cu 19 puncte, urmată de Lloyd, cu 16, și Conwright, cu 15. Au mai înscris: Ardelean, 6 puncte, Filip, 5 puncte, Kiiriienko, 4 puncte, Ivășchescu și Stoiedin, fiecare cu 2 puncte. Amukamara a dat 23 de puncte pentru Alexandria, în timp ce Grbic și Voicu au marcat câte 13 pentru echipa lui Mădălin Piperea.

Timișoara va juca din nou sâmbătă la ora 17, cu CSU Alba Iulia,pe teren propriu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.