Baschetbalistele de la CS SCM Timișoara au câștigat autoritar meciul cu Sirius Târgu Mureș, la scorul de 86-56. Partida a aparținut aproape în totalitate eleveleor lui Mihai Coldea, cu mențiunea că în sfertul trei, oaspetele au dat doar 4 puncte. Singurul neajuns este accidentarea Rominei Filip. 

Timișorencele au dominat meciul încă din primul sfert, terminat la scorul de 28-19. În sfertul al doilea, Romina Filip a ieșit accidentată la gleznă, iar până la pauză, mureșencele s-au apropiat la 46-40. În sfertul trei însă, gazdele au făcut diferența și au intrat în ultimele zece minute cu 68-44 după doar 4 puncte date de Sirius. Sfertul patru nu a mai putut aduce mari schimbări de scor.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Conwright a fost principala amrcatoare a timișorencelor, cu 23 de puncte, urmată de Lloyd, cu 13. Au mai înscris: Burdgess, 10 puncte, Kiiriienko, 10 puncte, Ardelean, 8 puncte, Young, 7 puncte, Pop, 6 puncte, Stoiedin, 4 puncte, Brosovszky, 3 puncte, și Filip, 2 puncte. Williams și Robins au fost principalele marcatoare ale mureșului, cu 12 și 11 puncte.

CS SCM Timișoara ar urma să joace marți la Cluj-Napoca un meci-restanță din Liga Națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.