Baschetbalistele de la CS SCM Timișoara s-au impus în meciul jucat la Satu Mare cu echipa din localitate la scorul de 72-67. Timișorencele au mai câștigat meciurile de verificare cu Sirius Târgu Mureș și CSU Alba Iulia, și l-au pierdut pe cel cu unguroaicele de la Pecs.

Pe sferturi, scorul a fost de 25-17, 16-14, 16-17, 15-19. Mihai Coldea a început în formula de start cu Conwright, Ivășchescu, Lloyd, Ardelean și Burgess. La sătmărence au fost două absențe importante: Green și Harrison. Cea mai mare diferență s-a înregistrat la mijlocul sfertului al doilea, la scorul de 50-37. Cea mai bună marcatoare a fost Maegan Conwright, cu 22 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive, urmată de D’Lesha Lloyd, 18 puncte și 7 recuperări.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Au mai înscris: Ardelean, 11 puncte, Brugess, 6 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, Kiiriienko, 6 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, Filip, 6 puncte, 3 recuperări. Popa, 3 puncte. Pe lângă jucătoare U22 Ivășchescu, au mai jucat fără să înscrie Young și Bota. echipa rămâne și miercuri la Satu Mare, pentru un antrenament comun și un joc-școală, la care vor evolua baschetbalistele alb-violete care au prins mai puține minute marți.

Antrenorul e multțumit de echipă.  ”A fost un test util, mai ales din punct de vedere al jocului. Am condus mai mereu la 10-12 puncte, dar experiența le-a ajutat pe gazde să revină în câteva rânduri. Mai avem de muncit, am făcut și unele greșeli, dar ne aflăm pe drumul corect. Suntem într-un punct bun al pregătirii și abordăm cu încredere noul sezon”,a declarat Mihai Coldea.

Echipa începe sezonul în 27 septembrie, cu primul meci din Cupa României cu ICIM Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.