Joma - JSport.roJSport.ro

timbaCriza clubului CSM Ploiești se acutizează pe zi ce trece, iar șansele ca prahoveni să ia startul în Liga Națională de Baschet masculin sunt tot mai improbabile. Problema clubului se leagă de faptul că de câteva luni, sportivii nu au mai fost plătiți prin PFA-uri, deoarece Curtea de Conturi Prahova a considerat că este ilegal.

În acest context, BC Timba ar putea avea o șansă să evolueze în Liga Națională de Baschet masculin. Zilele trecute, Cătălin Burlacu a anunțat că pleacă de la echipa pe care urma să o managerieze, iar handbalistele de la CSM Ploiești au afișat mesaje de protest la meciurile amicale jucate. În lumea baschetului, se discută că CSM Ploiești e ca și retrasă oficial din Liga Națională de Baschet masculin și e interesant de văzut ce va face și pivitoul timișorean George Toth, care a semnat cu prahovenii vara aceasta.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSM Ploiești a câștigat turneul de promovare în prima ligă, iar Olimpic Baia Mare a fost pe locul 2. BC Timba a fost pe locul 3, în fața Iașului, și, conform regulamentului, poate ocupa locul lăsat liber de ploieșteni. din informațiile noastre cei de la Timba vor accepta propunerea doar dacă vor avea banii necesari participării în Liga Națională.

foto: facebook.com/bctimba

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.