Sportul timișorean nu se dezminte în ceea ce privește ritmul melcului la lucrările de infrastructură sportivă. După ce orașul se chinuie de aproape șapte ani să își termine o sală polivalentă de 3000 de locuri, iată că și o simplă lucrare de renovare fără mari schimbări pune probleme.

Concret, este vorba de Sala ”Constantin Jude”, intrată într-un proiect de cosmetizare de vară. În principal, s-a rașchetat și revopsit parchetul, ceea ce a însemnat că echipele nu s-au putut antrena deloc în sală. Handbalul a luat drumul Buziașului, unde se vor pregăti și echipele de baschet, iar futsalul a avut și el de suferit. Lucrările au avut un prim termen de finalizare data de 4 august. Deloc surprinzător, acest termen a fost depășit și nici săptămâna aceasta nu se poate folosi suprafața de joc.

Oferte echipament JomaOferte Joma

Parchetul a fost rașchetat și vopsit, dar trebuie să îi mai fie aplicat un lac la final. Produsul nu a sosit încă, așadar, sala e tot în stand-by. Cei implicați au fost înștiințați că sala va fi din nou disponibilă miercurea viitoare, în 23 august. La timp pentru Cupa Poli, turneu amical al handbaliștilor programat în 25-26 august.

Anul viitor, teoretic, în sală ar urma să joace șapte prim-divizionare: SCM Poli, handbal masculin, BC SCM Timișoara, CS SCM Timișoara, Timba Timisoara, Informatica Timișoara, UVT Agroland Timișoara și CSU UVT Timișoara.

foto: banatsport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.