Joma - JSport.roJSport.ro

În această perioadă, în care competițiile sunt oprite, echipele sportive comunică cu fanii în principal, prin intermediul paginilor lor de Facebook. Niciuna dintre echipele din Timiș nu are peste 50 de mii de fani, dar unele stau chiar bine pe binecunoscuta rețea de socializare Facebook. Liderul detașat, de ani de zile, este ASU Politehnica.

Echipa din Liga 2 susținută de galeria CVUCS are 47.227 de fani, lider detașat între toate echipele sportive din Timiș. Și pentru că brandul ”Poli” are cea mai mare susținere în Banat, chiar și după ”Marea Schismă” din 2012, ACS Poli este următoarea echipă în clasamentul fanilor virtuali, deoarece are o pagină cu 29.248 de ani. Podiumul este completat de echipa cu cele mai multe titluri de campioană din ultimul deceniu, Timișoara Saracens, care are 21.020 de fani pe Facebook. Ripensia se află pe locul 4, cu 17.939 de aprecieri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Urmează, la distanță mai mare, echipa de handbal SCM Poli, cu 6.623 de fani pe Facebook. Echipa de baschet SCM Timișoara are 4.642 de apreciere. De menționat că în 2015, când s-a trecut pe actuala structură de club și o parte din fani scriau comentarii critice, vechea pagină a echipei de baschet alb-violet a fost ștearsă, în condițiile în care avea peste 6000 de aprecieri, număr care iată, nu a mai fost egalat. În clasament, pe locul 7 urmează Informatica Timișoara, cu 3.079 de aprecieri.

Echipa de volei CSM Lugoj are 2.429 de fani pe celebrul site Facebook. Îndeaprope se află și echipa de fotbal Fortuna Becicherecu Mic, cu 2.376 de aprecieri. Tot formație de prima ligă, echipa de volei masculin Universitatea Timișoara are 989 de fani pe pagina de Facebook.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.