Joma - JSport.roJSport.ro

”Leii” de la SCM Timișoara au pierdut primul meci al sezonului, la scorul de 76-65 pe terenul campioanei CSM Oradea. Timișorenii au avut perioade în care au ”dispărut” din joc și au avut de plătit tribut acesuti aspect, chiar dacă pe final au avut o zvâcnire de orgoliu. 

Timișorenii au început partida înformula cu Randolph, Sherwwod, Diculescu, Komatina și Vukosavljevic. A fost un prim sfert echilibrat, după jumătatea căruia Oradea s-a detașat cu 17-10. Bănățenii au avut un ”run” de 9 puncte însă, astfel că primele zece minute s-au încheiat cu 17-19. Au urmat însă aproape cinci minute fără puncte pentru trupa lui Miodrag Perisic, care s-a și enervat la un time-out, cu 17 minute marcate de bihoreni. De la 34-19, până la pauză, tabela s-a modificat la 41-33.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În sfertul al treilea, Timișoara nu prea s-a mai putut apropia de Oradea. Mult timp, alb-violeții au avut probleme să marcheze, iar după 27 de minute de joc, elevii lui Cristian Achim au ajuns cea mai mare diferență, 17 puncte, la 56-39. Oaspeții au reușit să reducă din diferență, iar în sfertul decisiv au intrat cu 58-47. ”Leii” au demonstrat că mai au un cuvânt de spus în meci și au reușit să se apropie și la 4 puncte de bihoreni. Fără succes însă până la capăt.

Sherwood Brown a fost principalul marcator al echipei timișorene cu 20 de puncte. Au mai marcat pentru alb-violeți: Randolph, 15 puncte, Vukosavlejvic, 9 puncte, Pesakovic, 8 puncte, Baciu, 5 puncte, Komatina, 4 puncte, Popa-Calotă și Diculescu, câte 2 puncte fiecare. Kariniauskas, Richard și Pasalic au marcat cel mai mult pentru Oradea: 14, 12 și respectiv, 11 puncte.

SCM Timișoara joacă acasă cu U BT Cluj Napoca, sâmbătă, de la ora 19.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.