Joma - JSport.roJSport.ro

În anul 2020, lumea sportului va fi în sărbătoare, cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Tokio. Perioadele de calificare mai sunt deschise la marea majoritate a disciplinelor sportive. Din Timiș, mai mult ca sigur vor fi doi reprezentanți.

Primul calificat a fost Florin-Marian Enache, după Campionatul Mondial de Canotaj de la Linz. România și-a calificat barca de dublu vâsle după timpul obținut de timișorean și de Ioan Prundeanu. Este greu de crezut că federația va mai schimba componența bărcii, deci Enache va fi mai mult ca sigur la Tokio. De asemenea, și naționala României de baschet 3X3 va fi la Tokio, unde s-au mai calificat, datorită punctajului din clasamentul mondial, și Rusia, China și Mongolia. Din națională face parte și Ancuța Stoenescu, timișoreanca ce la Tokio va concura la 40 de ani!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Șansa pentru Tokio ar mai avea canotorul timișean Cristian-Ilie Pârghie, cu banca de 8+1, după Regata de la Lucerna, de anul viitor. De asemenea, ar putea să se mai califice la Jocurile Olimpice și luptătorul moldovean naturalizat Ivan Guidea, legitimat la CSM Lugoj.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.