Joma - JSport.roJSport.ro

Selecționerul Tudor Costescu a anunțat lotul de 15 baschetbaliști convocați pentru meciurile din februarie, contând pentru pre-calificările la Eurobasket 2021. Pe listă se regăsesc doi jucători de la SCM Timișoara, dar și Alexandru Olah.

De la SCM Timișoara este convocat tânărul Dragoș Diculescu, jucător adus vara aceasta la ”leii” din Banat în condițiile regulii jucătorului U23 obligatoriu în prima repriză. Pe lângă tânărul ce evoluează pe postul 2, la lot e și experimentatul pivot Cătălin Baciu, venit și el vara aceasta la Timișoara. De asemenea, între cei 15 jucători chemați pentru două partide se regăsește și timișoreanul Alexandru Olah, care evoluează pentru belgienii de la Kangoroes Basket Mechelen.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Naționala Vulturilor va juca în 21 februarie la Ploiești cu Macedonia, iar 24 februarie va juca la Prishtina cu Kosovo. Din staff face parte și Nenad Markovic, secundul naționalei, care este și scouterul SCM Timișoara. La unele meciuri, a venit chiar și a stat pe bancă, alături de Cristian Bota.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.