Joma - JSport.roJSport.ro

Baschetbaliștii de la SCM Timișoara au jucat deja trei amicale, iar pe două dintre acestea le-au și câștigat. Elevii lui Dragan Petricevic s-au impus cu KK Vrsac, dar și cu Vienna Timberwolves, dar au pierdut cu Falco Szombathely.

Primul joc de verificare a avut loc la Timișoara, la scurt timp de la revenirea din cantonament. Timișoara s-a impus cu 70-63 cu sârbii de la KK Vrsac. Cel mai bun marcator a fost conducătorul de joc Troy Franklin, care a marcat 16 puncte. Pentru alb-violeți au mai marcat: Nikola Pesakovic, 12 puncte, Amaury Gorgemans, 10 puncte, Sherwood Brown, 8 puncte, Adam Mirkovic și Bogdan Popa, câte 7 puncte fiecare, Milos Komatina și Abu Teir, câte 3 puncte fiecare, Mirel Dragoste și Laszlo Lazar, 2 puncte fiecare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Săptămâna trecută, Timișoara a participat la Memorialul Horvath Atilla, în Ungaria. Joi, bănățenii au câștigat  cu 85-48 meciul cu Vienna Timberwolves, partidă la care scorul pe sferturi a fost de 24-10, 20-18, 23-6, 18-14. Iată marcatorii: Lazar, 13 puncte, Dragoste, 12 puncte, Pesakovic 11 puncte,  Popa, 11 puncte, Mirkovic, 9 puncte, Komatina, 9 puncte,  Abu Teir 6 puncte, Brown 5 puncte, Coconea 4 puncte, Penciu 4 puncte, Franklin 1 punct.

Vineri, SCM a jucat finala cu Falco Szombathely, formație care a câștigat la scorul de 89-52. Pe sferturi, scorul a fost de 21-15, 22-10, 22-15, 24-12. Iată marcatorii: Gorgemans, 14 puncte, Pesakovic 9 puncte,  Lazar, 6 puncte, Komatina 6 puncte, Mirkovic 4 puncte, Brown 4 puncte,  Franklin, 4 puncte,  Dragoste, 3 puncte, Abu Teir 2 puncte.

Săptămâna aceasta, vineri și sâmbătă, va avea loc tradiționala Cupa Timișoara.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.