Joma - JSport.roJSport.ro

Anul acesta,  Raiffeisen Bank Timișoara Streetball s-a organizat mai devreme decât edițiile precedente, în luna mai în loc de iulie. Partidele s-au jucat atât sâmbătă, cât și duminică, în incinta Shopping City, deoarece vremea ploioasă i-a făcut pe organizatori să nu mai amplaseze terenuri în parcarea centrului comercial, cum au făcut anul trecut, când finalele au fost tot în interiorul mall-ului.

În cele două zile ale evenimentului care reprezintă a doua etapă a circuitului de baschet 3X3 al calendarului Sport Arena Streetball timișorenii nu s-au putut delecta doar cu meciuri în ritm alert. Competiția a venit ”la pachet” cu demonstrații de dans, muzică, dar și concursuri. Printre invitații de onoare s-a enumerat și fosta campioană olimpică de gimnastică Simona Amânar, premiată de organizatori pentru întreaga activitate sportivă, cu premiul de apreciere. La toate categoriile de vârstă au fost peste 150 de participanți, și pe lângă români, au concurat și echipe din Serbia sau Ucraina.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La Open-ul masculin, învingătorii au fost cei de la echipa 3X3 Bucharest, care s-au impus cu 21-17 în finala cu Olimp. Din echipa câștigătoare au făcut parte Bogdan Cezar Sandu, Radu Avramescu, Barîș Aktaș și timișoreanul Leonard Filip. La feminin, au câștigat fetele de la Agro Squad, la scorul de 19-17, în fața echipei Ucrainei. Au jucat pentru învingătoare Alexandra Chițanu, Georgiana Plavițu, timișoreanca Larisa Neagu și Claudia Ușurelu. În total, premiile au însumat 15.000 de lei, iar la Open-ul masculin, câștigătorii au primit 1000 de lei.

Următoarea etapă a Sport Arena Streetball e la Satu Mare, peste două săptămâni.

foto: facebook.com/sportarenastreetball

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.