Mutările de trupe continuă la BC Timba Timișoara, formație rămasă fără Bogdan Popescu, dar și fără antrenorul Bogdan Murărescu. Din echipă a mai plecat un jucător, dar nu este vorba nici de Naylor, nici de Bamba, sportivi care nu au evoluat împotriva lui Dinamo, ci de Mladen Pavlovic. 

Jucătorul a părăsit echipa și se află deja în Serbia. În zilele următoare, se va clarifica și situația lui Cameron Naylor, sportiv cu probleme medicale, dar absent la meciul cu Dinamo inclusiv din sală, unde a fost prezent alt accidentat, Tiegbe Bamba. Oricum ar fi, Naylor nu va putea juca împotriva Sibiului, iar Bamba e deocamdată incert. Antrenor va rămâne Dan Ionescu, pentru ca ulterior, Timba să caute jucători  în pauza prilejuită de programul echipei naționale.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Motivele pentru care a plecat Mladen Pavlovic nu sunt clare. Sportivul cu cetățenie sârbă și croată a mai jucat la Beovuk, în Asia, Norvegia, la Gimle BBK, sau în Cipru, la Koopspor. În altă ordine de idei,, după reluarea campionatului, din decembrie, ”urșii”vor juca la Buziaș, după ce sala a fost omologată de Federația Română de Baschet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.