”Leii” din Banat au parte de un start de sezon cu stângul, după ce au înregistrat o nouă înfrângere, a patra, cu 90-78 pe terenul lui CSU Sibiu. Mare parte din joc, a fost un meci echilibrat, dar gazdele s-au desprins în ultimul sfert al unui meci jucat în avans, deoarece sala sibiană e ocupată în week-end. 

Prima jumătate a partidei de la Sibiu a fost foarte echilibrată. Timișoara a început în formula cu Randolph, Brown, Stojadinovic, Diculescu și Vukosavljevic. Ambele echipe s-au aflat la conducre în primul sfert, fără să se poată desprinde vreuna din echipe. primul sfert s-a terminat cu 22-21. În sfertul doi, ”vulturii” s-au aflat în principal la conducere, dar au intrat la vestiare cu un avans minim, de 44-42.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Sibiul a condus și în debutul sfertului trei, dar apoi alb-violeții s-au instalat la conducre, după coșurile marcate de Vukosavljevic. Sibiul a revenit însă la conducere și a intrat cu 63-59 în sfertul decisiv. În ultimul parțial, gazdele s-au desprins la 69-61, însă oaspeții au recuperat 6 puncte din avantaj. În zadar însă, deoarece pe final, Timișoara nu a mai contat prea mult

Vukosavlejvic a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 24 de puncte. Au mai înscris Randolph, 14 puncte, Popa-Calotă, 13 puncte, Diculescu, 10 puncte, Stojadinovic, 9 puncte, Brown, 6 puncte, și Pesakovic, 2 puncte. Philmore și Tamulis au marcat cel mai mult pentru gazde, 16, respectiv, 14 puncte.

SCM Timișoara va juca săptămâna viitoare acasă, cu Steaua București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.