Joma - JSport.roJSport.ro

”Leii” din Banat au parte de un start de sezon cu stângul, după ce au înregistrat o nouă înfrângere, a patra, cu 90-78 pe terenul lui CSU Sibiu. Mare parte din joc, a fost un meci echilibrat, dar gazdele s-au desprins în ultimul sfert al unui meci jucat în avans, deoarece sala sibiană e ocupată în week-end. 

Prima jumătate a partidei de la Sibiu a fost foarte echilibrată. Timișoara a început în formula cu Randolph, Brown, Stojadinovic, Diculescu și Vukosavljevic. Ambele echipe s-au aflat la conducre în primul sfert, fără să se poată desprinde vreuna din echipe. primul sfert s-a terminat cu 22-21. În sfertul doi, ”vulturii” s-au aflat în principal la conducere, dar au intrat la vestiare cu un avans minim, de 44-42.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sibiul a condus și în debutul sfertului trei, dar apoi alb-violeții s-au instalat la conducre, după coșurile marcate de Vukosavljevic. Sibiul a revenit însă la conducere și a intrat cu 63-59 în sfertul decisiv. În ultimul parțial, gazdele s-au desprins la 69-61, însă oaspeții au recuperat 6 puncte din avantaj. În zadar însă, deoarece pe final, Timișoara nu a mai contat prea mult

Vukosavlejvic a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 24 de puncte. Au mai înscris Randolph, 14 puncte, Popa-Calotă, 13 puncte, Diculescu, 10 puncte, Stojadinovic, 9 puncte, Brown, 6 puncte, și Pesakovic, 2 puncte. Philmore și Tamulis au marcat cel mai mult pentru gazde, 16, respectiv, 14 puncte.

SCM Timișoara va juca săptămâna viitoare acasă, cu Steaua București.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.