Joma - JSport.roJSport.ro

BC SCM Timișoara a fost eliminată din play-off, după ce a pierdut cu 76-69 în meciul decisiv cu CSM Steaua București. Meciul a decurs în scenariul deja consacrat al întâlnirilor dintre cele două echipe, cu un început bun al Stelei și o revenire a alb-violeților. Finalul, cu libere ratate, pasă la adversar și eliminarea lui Jeremic pentru cinci faulturi a făcut însă ca sezonul să se termine pentru echipa lui Tudor Costescu. 

Steaua a dominat meciul din debutul său, iar după primul sfert, gazdele, susținute și de galeria de la fotbal, au avut avansul de 25-16. Repriza a doua nu a adus o revenire în jocul timișorenilor, ci din contră, iar la pauză, scorul a fost de 44-26, după ce în afară de aruncările libere, Steaua a avut procentaje superioare. În sfertul al treilea, Timișoara a reușit să revină până la 51-45, după ce jumătate de sfert adversarul a dar doar 7 puncte. Toijala a cerut, precaut, time-out, în în sfertul decisiv s-a intrat cu 61-50.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Totuși, ”leii” au refuzat să se predea. După ce trițele lui Tudor Gheorghe și Jeremic au dus scorul la 63-62, Mijajlovic a adus echipa în avantaj după 34 de minute de joc. Gazdelor nu le mai intrau deloc aruncările de 3 puncte, iar timișorenii au excelat în defensivă, cu o serie succesivă de capace a lui Diaz. În penultimul minut, Flowers și-a readus echipa în avantaj, la 69-68, iar Diaz a ratat apoi două libere, Flowers a marcat de 2 puncte și Mijajlovic a dat o pasă la adversar, pentru finalul de sezon în Banat.

Diaz a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 19 puncte, urmat de Mijajlovic, cu 16, Jeremic, cu 11, Komatina, cu 7, Popa-Calotă, cu 6, Drăgușin și Gheorghe, fiecare cu 3 puncte, Stevanovic și Burdgess, fiecare cu 2 puncte. Zekovic și Runkauskas au fost principalii marcatori ai Stelei, cu 16, respectiv 14 puncte.

Mai trebuie spus că înainte de meci, clubul timișorean a suferit o mare dramă, după decesul juniorului Daniel Pop, la doar 19 ani. Steaua va juca în semifinale cu U BT Cluj Napoca.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.