Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

SCM Timișoara a terminat sezonul în ceea ce privește miza reală, după ce a pierdut cu 67-62 ultimul meci din seria cu SCM U Craiova, din deplasare. Meciul a fost foarte disputat, cu o miză care s-a făcut simțită în repriza secundă. Oltenii, chiar dacă au ratat multe aruncări, au fost mai rapizi și mai aigli în joc și au dejucat apărarea bună a bănățenilor. 

Meciul a început bine pentru bănățeni, dar doar pentru un minut și jumătate. După 0-5, Craiova a avut un ”run” de 12 puncte până la jumătatea sfertului, iar Cristian Bota a și cerut un time-out. Timișoara a reușit să revină. După ce primul sfert s-a terminat la scorul de 16-13, iar la reluarea jocului, Randolph a egalat cu o triță. Alb-violeții au preluat conducerea la 16-21, după punctele marcate de Pesakovic și Komatina. Curry a egalat însă, iar Craiova și-a menținut avansul până la pauză, când s-a intrat cu 34-32.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Lupta a continuat în sfertul al treilea. În minutul 23, Timișoara s-a apropiat la 39-37 după un coș marcat de Diculescu, după ce Craiova și-a mărit avansul la peste o posesie. Oltenii au revenit la un avantaj mai liniștitor, dar după 27 de minute de joc, Diculescu a egalat cu o triță la 46. Randolph și-a adus echipa în avantaj, iar în sfertul decisiv s-a intrat cu 48-49, după un joc confuz al ambelor formații. În decisiv s-a jucat foarte avântat, Brown a ratat cu cinci secunde înainte de final, iar meciul s-a terminat cu eliminarea timișorenilor.

Brandon Randolph a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 14 puncte, urmat de Brown, cu 12. Au mai înscris pentru elevii lui Cristian Bota Diculescu, 11 puncte, Pesakovic, 10, Baciu, 7, Vukosavljevic, doar cu 4 puncte, Stojadinovic și Komatina, cu 2 puncte fiecare. Gajovic a fost liderul Craiovei, cu 18 puncte marcate, urmat de Curry și Troupe, cu câte 15 fiecare.

Timișoara termină sezonul  în afara locurilor de cupe europene. și rămâne cu meciurile de clasament doar. Primul duel va fi cu Dinamo București.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.