Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

SCM Timișoara a pierdut cu 88-83 la Craiova, după un meci în care a condus aproape 35 de minute. Timișorenii ar fi avut nevoie de o victorie la peste 26 de puncte pentru a urca pe locul 4, însă un succes chiar a fost scăpat printre degete și ar fi fost util pentru moral, înainte de o pauză destul de lungă în campionat. 

După câteva minute în care Craiova s-a aflat la conducere, după 7-7, Timișoara a preluat autoritar frâiele partidei. Jocul bănățenilor a mers ceas și după primul sfert, avantajul a fost de 12-22. În următorul parțial craiovenii s-au apropiat doar la 28-33, dar până la pauză s-a ajuns la scorul de 34-47. Diferența  crescut și mai mult după jumătatea sfertului trei, când s-a ajuns la 46-65, iar în ”decisiv” s-a intrat cu 60-68. În ultimul sfert, Craiova a egalat la 79 cu o triță a lui Curry, după care, gazdele s-au instalat la conducere.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Brown a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 22 de puncte, urmat de Randolph, cu 16 puncte, Vukosavljevic, cu 15, Pesakovic, cu 11, Diculescu, cu 6, Stojadinovic, cu 5, Baciu și Komatina, câte 4 puncte fiecare. Troupe și Curry au fost principalii marcatori ai Craiovei, cu 22, respectiv 15 puncte.

Campionatul ia o pauză deoarece urmează și Final Four-ul Cupei României. După semifinalele și finale va avea loc și All-Star Game 2019. De la Timișoara pot fi votați în echipa lui Nandor Kuti Brandon Randolph, Nikola Pesakovic, Dragoș Diculescu, Sherwood Brown, Marko Stojadinovic și Vladan Vukosavljevic ca jucători, și Cristian Bota ca antrenor principal.

Primul joc din play-off se va disputa la Craiova, în 24 aprilie.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.