Joma - JSport.roJSport.ro

Spectacolul baschetbalistic al celebrei trupe de renume mondial Harlem Globetrotters a demonstrat că timișorenii pot umple Sala ”Constantin Jude până la refuz și pot face atmosferă dacă au cu adevărat ce vedea. Evenimentul de joi a fost un adevărat succes, cu un show gustat pe măsură de lumea venită la sală, care a aplaudat și a râs alături de celebrii Hi-Lite & compania.

Sala ”Constantin Jude” a fost la fel de plină cum poate nu a mai fost de un deceniu, cu oameni care au luat loc și pe scări, la spectacolul organizat la Timișoara cu acces liber. Nu a fost prima vizită a celebrei trupe Harlem Globetrotters în Banat, dar a fost gustată pe măsură. De la început până la sfârșit, magicienii baschetului au avut un spectacol interactiv, în care au inclus și persoane din public, și nu s-au sfiit în repetate rânduri să urce în public, printre copii care erau absolut încântați. Mai ales că americanii au învățat să Spună ”Salut” în românește și nu numai.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După o ”încălzire” cu mascota în prim-plan, pe parchetul sălii au intrat prima dată cei de la Washington Generals, trupa demonstrativă în vede și negru care se luptă mereu pentru victorie cu mai celebrii concurenți de la Harlem. Apoi, a venit rândul celor în roșu, alb și albastru. Meciul a fost presărat cu momente de show, pe parcursul cărora timpul de joc nu se oprea, inclusiv cu momente când se juca pe muzica din filme celebre. Cei mai încântați, firește, au fost cei mici.

În jocul din spectacol s-a mai trasat o linie de aruncare de la 9 metri, una care în show-urile Globetrotters aduce o aruncare de 4 puncte. Nu scorul a fost însă cel care a contat, ci acrobațiile jucătorilor. Torch, singura fată a trupei, a arătat că poate cădea artistic în timp ce conduce mingea, fără să o piardă, colegii s-au ”atârnat” de coșuri, iar Flip s-a urcat la propriu cu picioarele pe panoul de baschet. Cât despre Thunder, la un moment dat, a ridicat un bebeluș în sală pe muzica din filmul Disney ”Regele Leu”.

Punctul culminant a fost când Thunder și Firefly au aruncat cu apă și confetti unul după celălalt, prin public. La final, toți cei de la sală au avut ocazia să ia autografe și să își facă poze cu favoriții lor, asta după ce în timpul spectacolului, câțiva micuți au primit bandanele jucătorilor și astfel, s-au ales cu o amintire pe care cu siguranță nu o vor uita prea curând.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.