Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Baschetbaliști de la SCM Timișoara s-au impus la scorul de 86-75 în manșa-tur a sferturilor Cupei României, în jocul de pe teren propriu cu Dinamo. Deși elevii lui Tudor Costescu au avut momente când au pus probleme în joc gazdelor, formația timișoreană a dominat în mare parte ostilitățile. 

Primul sfert a fost unul destul de echilibrat, dar spre finalul său, bănățenii s-au desprins și au terminat parțialul cu 32-26. Dinamo a avut momente când a revenit la conducere până la pauza mare, când s-a intrat cu 45-44, un scor care permite diferite scenarii. Teoretic, deoarece rpactic nu a fost cazul. În sfertul trei, oaspeții nu au mai revenit la conducere, astfel că în ”decisiv” s-a intrat cu 64-58. În ultimul sfert, dinamoviștii nu au mai revenit, iar dacă doresc să se califice, ar trebui să bată cu 12 puncte avans în Capitală.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vukosavljevic nu a putut fi oprit de ”câini” și a fost cel mai bun marcator al gazdelor, cu 32 de puncte, urmat de Popa-Calotă, cu 22 de puncte. Au mai înscris pentru Timișoara: Brown, 16 puncte, Stojadinovic, 8 puncte, Randolph, 5 puncte, și Diculescu, 3 puncte. Deloach și Barro au fost principalii marcatori ai lui Dinamo, cu 19, respectiv 18 puncte.

Returul meciului se va juca la București miercurea viitoare, de la 18,15. Până atunci, echipa joacă în campionat acasă, sâmbătă, cu Oradea, de la 17,45.

Galerie foto realizată de Erik Geiger:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.