Joma - JSport.roJSport.ro

Baschetbaliștii de la SCMTimișoara au pierdut pe terenul celor de la BCMU FCA Pitești, la scorul de 86-85, primul meci din Grupa Roșie. Meciul părea tranșat pentru gazde, dar ”leii” au găsit resurse să revină, însă nu au avut antidot până la capăt pentru cealaltă echipă alb-violetă din primele șase ale țării. 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partida a fost foarte echilibrată, mai ales în  primul sfert. Cele două echipe au condus în măsură aproape egală, iar primul sfert s-a încheiat cu 29-27. Piteștenii au preluat conducerea în sfertul al doilea, dar fără să se poată desprinde la mai mult de două posesii. După 50-45 la pauză, în sfertul al treilea, gazdele au început să domine, iar în decisiv s-a intrat cu 73-62. Timișoara a dat însă semnele revenirii în sfertul al patrulea.  După 37 de minute de joc, Stojadinovic a marcat de la 3 puncte pentru 78-80. Finalul a fost unul pe muchie de cuțit.

Gazdele au ratat o liberă, dar și oaspeții o aruncare și partida s-a tranșat de la aruncările libere, dar după 86-82, Vukosavljevic a marcat de 3 puncte și timișorenii puteau câștiga, dar Popa-Calotă a aruncat prea târziu la coș. Vukosavlevjci a dat 31 de puncte pentru bănățeni, urmat de Pesakovic, cu 14, Randolph, cu 11, Brown, cu 10, Popa-Calotă, cu 9, Stojadinovic, cu 6, și Baciu, cu 4. Cel mai bun marcator al piteștenilor a fost fosutl jucător al Timișoarei, Siriscevic, cu 18 puncte, urmat de Bishop și alt fost „leu” Din Banat, Jeremic, fiecare cu 16 puncte.

Campionatul de baschet se oprește pentru meciurile echipei naționale. Timișoara va juca din nou acasă, în primul week-end din luna martie, cu SCM U Craiova.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.