Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Campionatul de baschet a luat o pauză destul de lungă, de două săptămâni, timp în care s-a jucat Cupa României de 3X3, turneul Final Four al Cupei României și All Star Game-ul. La 3×3, timișorenii au câștigat medalia de bronz, iar al Meciul Stelelor, l-au avut pe Dragoș Diculescu. De miercuri, ”leii” reiau campionatul cu partidele din play-off.

La Cupa României de 3X3, jucată la București în Arena de Baschet, SCM Timișoara a pierdut un singur meci, cel din semifinală. Până atunci, au câștigat cu 22-9 cu Sighetu Marmației, apoi cu 21-16 de BCMU FC Argeș Pitești, ambele partide în grupe. În sferturi, alb-violeții au câștigat cu 21-15 meciul cu Rapid București, dar au cedat în semifinale la scorul de 20-18 cu Baschet Club Athletic Constanța, cea care a câștigat trofeul și pentru a evoluat și fostul internațional Virgil Stănescu. În finala mică, ”leii” din Banat au câștigat finala mică cu Miercurea Ciuc, după 21-14. Au jucat Dragoș Diculescu, Alexandru Coconea, Bogdan Penciu, Cristian Mocrițchi și Mihai Ursan.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După ce au ratat calificarea la turneul Final Four al Cupei României, alb-viloleții s-au consolat măcar cu un jucător la All Star Game-ul organizat la Cluj. Dragoș Diculescu a făcut parte din Team Kuti, care a pierdut, cu 110-103, contra celor de la Team Bobe. Baschetbalistul de la SCM Timișoara a jucat peste 14 minute, timp în care a marcat 6 puncte și a mai reușit 6 recuperări și 3 pase decisive.

Cât despre echipa mare, miercuri de la 18,30, Timișoara începe meciurile din play-off pe terenul lui SCM U Craiova. Al doilea joc se va disputa vineri, de la aceeași oră. Ambele meciuri se vor vedea pe canalul FRB de pe Youtube. Se joacă pe sistemul cea mai bună echipă din cinci meciuri. la Timișoara, partidele vor avea loc în 1 mai și 3 mai (dacă va mai fi nevoie), iar decisivul, dacă e nevoie, va fi la Craiova, în 6 mai.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.