Joma - JSport.roJSport.ro

Echipa de baschet SCM Timișoara începe mutările concrete și în rândul jucătorilor, după aducerea antrenorului Dragan Petricevic. Practic, ”leii” din Banat vor avea un nou căpitan din noul sezon, după ce în cel încheiat în mai, mai mulți jucători au purtat banderola.

După ce sezonul trecut, printre altele, căpitani au fost Octavian Popa-Calotă sau Milos Komatina, acum rolul îl va îndeplini Nikola Pesakovic, jucător care și-a prelungit contractul cu Timișoara. ”Sunt foarte fericit să continui la Timișoara și sper să avem rezultate bune, sezonul viitor. Mai bune decât rezultatele din cel încheiat. Ca întotdeauna, sunt pregătit să ofer totul pentru suporterii noștri și pentru club, ca să ne atingem obiectivele”, a precizat jucătorul de 28 de ani ce evoluează pe postul 2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pesakovic a fost cel mai bun pasator al echipei sezonul trecut, cu 117 assituri. Deocamdată, este prima prelungire de contract confirmată în mod oficial de club. Managementul ar fi dorit să păstreze și jucători română precum Cătălin Baciu sau Dragoș Diculescu. Primul a ales CSM Oradea, iar al doilea, SCM U Craiova. Alți jucători în vizor pentru a rămâne sunt Brown și Komatina.

Echipa va relua pregătirile la mijlocul lunii august.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.