Joma - JSport.roJSport.ro

Până la urmă, SCM Timișoara s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a pierdut la Pitești la scorul de 75-61. A fost insuficient pentru argeșeni, după victoria cu 91-66 a gazdelor la meciul din Banat. În retur, alb-violeții nu au jucat grozav, iar antrenorul i-a utilizat mai puțin decât de obicei pe Dragoste și Popa. 

Timișoara nu a început grozav meciul și Piteștiul a putut să se detașeze ușor în primul sfert, terminat cu 25-7, după o aruncare de mult după linia de centru marcată de Goran Gajovic. Lucrurile s-au schimbat în sfertul doi, când gazdele au marcat doar 2 puncte timp de șase minute, iar în acest context, mai ales prin reușitele lui Sherwood Brown, Timișoara s-a apropiat până la 29-26. În ultimele trei minute ale sfertului însă, argeșeni au revenit și au intrat la pauză cu 43-29, o diferență insuficientă însă pentru spera la calificare. Timișoara nu s-a descurcat grozav nici în sfertul trei, dar a păstrat o diferență bună pentru calificare după 57-43 înainte de sfertul ultimele zece minute.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În sfertul patru, Piteștiul s-a tot străduit, dar nu a reușit să ajungă la o diferență de +25, pentru a răsturna soarta calificării. Până la urmă, fără să joace perfect, bănățenii au mers mai departe. Cel mai bun marcator al Timișoarei a fost Komatina, cu 18 puncte, urmat de Brown, cu 17, Lazar, cu 11 puncte, Pesakovic, 7 puncte, Franklin, 5 puncte, Popa, 2, puncte, și Gorgemans, cu 1 punct. Searcy a fost de departe cel mai bun marcator al Piteștiului, cu 27 de puncte.

Final Four-ul se va juca în luna februarie, iar bănățenii nu vor licita pentru organizare în contextul financiar dificil. Până atunci, sâmbătă de la ora 19, Timișoara are meci în campionat, la Oradea.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.