Joma - JSport.roJSport.ro

BC Timba a cedat cu 85-82 pe terenul lui Dinamo, ”ciuca bătăilor” din prima ligă de baschet. Un rezultat surprinzător, ținând cont că echipa lui Dan Ionescu a avut totuși șase străini, față de ”câini”, care au doar jucători români. 

Meciul a început cu ”urșii” la conducere, dar după 9 minute, Amedeo Casale, fostul jucător al timișorenilor, a marcat coșul de 23-21, cu care gazdele au preluat conducerea. Primul sfert s-a terminat la scorul de 27-23, iar în următoarele zece minute, jocul a continuat echilibrat. După 45-42 la pauză, în sfertul trei Timba a revenit la conducere, și în ”decisiv” s-a intrat cu 61-66. Dinamo a reușit să revină după 34 de minute, după ce trița lui Ciocâtă a egalat la 68. Finalul a fost echilibrat, după ce Medgyesy a egalat la 78 în penultimul minut, când Timba a rămas fără Kandic, care a acumulat cinci faulturi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Timișorenii nu au reușit să se impună și rămân cu o înfrângere ”neplanificată”. Kandic a fost cel mai bun marcator al Timbei, cu 23 de puncte, urmat de Medgyesy, Lazăr și Reljic, fiecare cu câte 12 puncte. Au mai înscris pentru oaspeți: Ostojic, 9 puncte, Reljic,7 puncte, Pierce, cu 4 puncte, și Balmuș, cu 3 puncte. Ciocâtă a dat 32 de puncte pentru Dinamo.

Timba nu va avea meci în week-end, deoarece ar fi jucat în deplasare la retrasa BC Mureș.

foto: facebook.com/bctimba

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.