BC SCM Timișoara a pierdut cu 81-75 după un final nebun în ”junglă”, contra unei echipe cu probleme financiare. Formația lui Tudor Costescu avea obiectiv stabilit după meciul pierdut la Pitești să le bată pe Sibiu, Dinamo, Timba, Iași și pe ”tigrii”, dar au pierdut ultima carte din cele cinci oferite, ca la poker. 

Meciul de la Mureș a debutat cu un echilibru destul de bun. Cele două formații au mers mult timp cap la cap, dar după șapte minute, timișorenii au ajuns la un ușor avans, de 9-13, după o triță a lui Jeremic. Primul sfert a continuat însă în aceeași notă, cu 24-24 la prima ”sirenă”.  Ulterior însă, Mureșul a preluat frâiele meciului, și a început să marcheze foarte ușor, chiar cu om lângă în apărare. În aceste condiții, la pauză s-a intrat cu 48-36.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Trecerea pe la cabine a fost un sfetnic bun pentru timișoreni. BC SCM Timișoara a reușit să revină, iar după 26 de minute de joc, Mijajlovic a marcat coșul de 53-54. Partida a continuat echilibrat, iar sfertul trei s-a terminat cu 61-61. Partida a continuat într-un ritm foarte strâns și în sfertul patru, cu presiunea „junglei” pentru ”tigrii. Mureșul s-a distanțat, dar Komatina a marcat în ultimul minut o triță de 77-75.

Gazdele s-au dus însă la 79-75 grație lui Person, și cu tot cu time-out, BC SCM Timișoara nu a mai avut ce face. Komatina a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 18 puncte, urmat de Jeremic, cu 13 puncte. Au mai marcat: Mijajlovic și Diaz, fiecare cu 11 puncte, Popa-Calotă, cu 7 puncte, Drăgușin, cu 6 puncte, Gheorghe, cu 4 punct,e și Păun, cu 3 puncte. Cu 27 de puncte, Pita a fost marcatorul principal al mureșenilor.

Liga Națională se oprește pentru programul echipei naționale. Timișorenii ar urma să joace în 2 decembrie acasă, cu Steaua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.