Joma - JSport.roJSport.ro

BC SCM Timișoara va juca duminică primul meci al turneului Final 8 al Cupei României, o partidă cu CSU Sibiu.”Leii” sunt în formula completă, dar tehnicianul Tudor Costescu apreciază că tragerea la sorți și programul le face traseul spre trofeu destul de dificil.

Dacă Timișoara va trece de Sibiu, luni va juca semifinala cu învingătoarea dintre BCM U pitești și U BT Cluj-Napoca. ”E un turneu foarte dificil în mod special pentru noi. Datorită tragerii la sorți am juca fără zi de pauză, spre deosebire de alte echipe. În primul tur jucăm cu locul 2 din campionat, iar apoi, am putea cu liderul sau echipa ce va învinge liderul. Eu consider că e unul dintre cele mai dificile trasee pe care le-am putea avea. Mergem determinați, deși ne-au meciurile tari în ultima lună. Un turneul Final 8 e mult mai solicitant, dar poate produce mai multe surprize ca un turneul Final 4”, a spus Costescu, care a precizat că deomcadată problemele financiare sunt lăsate deoparte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mladen Jeremic este încrezător că timișorenii se pot impune cu sibienii la Sfântu Gheorghe. ”Este o competiție specifică. Sperăm să facem o treabă bună. În ultimele săptămâni nu am avut meciuri grele, ne-am putut concentra la antrenamente, să muncim bine. Cu Sibiul am mai jucat două meciuri, pe primul l-am câștigat, pe al doilea l-am pierdut. Dar am demonstrat că putem juca bine în fața lor. Cred că avem o mare șansă la acest Final 8”, a spus coșgheterul e echipei.

În Cupă, se joacă cu doi români pe parchet în permanență tot meciul, fără criteriu de vârstă. ”Nu avem nimic de pierdut, mergem să jucăm baschet.  Eu zic că putem face un turneu reușit. Suntem într-o creștere de formă, chiar pe o traiectorie ascendentă. Pentru noi va fi un avantaj regula cu românii, deoarece la noi românii joacă multe, un avantaj pe care nu îl au multe echipe.  Despre meci, șansele sunt egale. am demonstrat că putem juca împotriva oricui,depinde și de zi. Dacă vom fi ca în ultima perioadă, eu zic că nu vom mai avea probleme”, a precizat Drăgușin.

Meciul de duminică va fi la ora 17,15 și e transmis de Digisport.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.