Joma - JSport.roJSport.ro

Baschetbaliștii de la SCM Timișoara au avut parte de un start dificil de sezon, în care au pierdut toate meciurile de până acum cu Oradea, Cluj, Pitești și Sibiu. Grupa A le scoate în față un nou adversar dificil, pe steaua București, care deși a a început preăgtirea mai târziu, are două victorii.

Managerul Ilie Trițoiu spune că e timpul că și bănățenii să câștige. ”Campionatul național se joacă într-un nou format, în care nu mai avem niciun meci ușor. Cele opt echipe sunt de valoare egală, oricine poate câștiga cu oricine. Nu mai există acele formații așa-zis accesibile; toate meciurile sunt dificile, indiferent dacă jucăm acasă sau afară. Sper ca odată cu această confruntare cu Steaua să avem un restart și să începem să câștigăm, pentru că a trecut perioada de acomodare a jucătorilor. Deja au luat contact cu Liga Națională, au văzut valoarea adversarilor, atmosfera din sălile unde se joacă. Primul contact l-au luat și a venit vremea primei victorii”, a punctat Trițoiu. 

Joma - JSport.roJSport.ro

Meciul va fi special pentru Dragoș Diculescu, jucătorul U2 utilizat până acum de Miodrag Perisic ca titular în prima repriză, Extrema de forță a jucat la Steaua în trecut, club care l-a propulsat spre selecțiile la lotul național. „Este un meci special pentru mine. Steaua este echipa care m-a format, dar îmi doresc cu orice preț victoria, căci avem patru meciuri pierdute. Chiar trebuie să rupem această serie negativă, iar partida cu Steaua este o oportunitate, în ciuda faptului că adversarii sunt jucători cu experiență, care au făcut rezultate bune, contrar problemelor avute. Cred că după săptămâna asta bună de antrenamente, putem face un rezultat pozitiv”, a punctat jucătorul. 

Partida va începe sâmbătă la ora 19,30 la Sala ”Constantin Jude”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.