Joma - JSport.roJSport.ro

Baschetbaliștii de la SCM Timișoara au avut parte de un start dificil de sezon, în care au pierdut toate meciurile de până acum cu Oradea, Cluj, Pitești și Sibiu. Grupa A le scoate în față un nou adversar dificil, pe steaua București, care deși a a început preăgtirea mai târziu, are două victorii.

Managerul Ilie Trițoiu spune că e timpul că și bănățenii să câștige. ”Campionatul național se joacă într-un nou format, în care nu mai avem niciun meci ușor. Cele opt echipe sunt de valoare egală, oricine poate câștiga cu oricine. Nu mai există acele formații așa-zis accesibile; toate meciurile sunt dificile, indiferent dacă jucăm acasă sau afară. Sper ca odată cu această confruntare cu Steaua să avem un restart și să începem să câștigăm, pentru că a trecut perioada de acomodare a jucătorilor. Deja au luat contact cu Liga Națională, au văzut valoarea adversarilor, atmosfera din sălile unde se joacă. Primul contact l-au luat și a venit vremea primei victorii”, a punctat Trițoiu. 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Meciul va fi special pentru Dragoș Diculescu, jucătorul U2 utilizat până acum de Miodrag Perisic ca titular în prima repriză, Extrema de forță a jucat la Steaua în trecut, club care l-a propulsat spre selecțiile la lotul național. „Este un meci special pentru mine. Steaua este echipa care m-a format, dar îmi doresc cu orice preț victoria, căci avem patru meciuri pierdute. Chiar trebuie să rupem această serie negativă, iar partida cu Steaua este o oportunitate, în ciuda faptului că adversarii sunt jucători cu experiență, care au făcut rezultate bune, contrar problemelor avute. Cred că după săptămâna asta bună de antrenamente, putem face un rezultat pozitiv”, a punctat jucătorul. 

Partida va începe sâmbătă la ora 19,30 la Sala ”Constantin Jude”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.