Joma - JSport.roJSport.ro

Baschetbaliștii de la SCM Timișoara au pierdut la scorul de 100-96 meciul de la Sibiul, ultimul din turul primei grupe valorice, partidă care a avut nevoie de repriză de prelungiri. După ce au jucat cu toate celelalte șapte echipe din prima grupă, bănățenii rămân cu două victorii. 

Timișoara a început slab meciul și a trebuit apoi să alerge după revenire. Sibiul a câștigat primul sfert la scorul de 31-20. Diferența s-a mai redus până la pauză mare, când s-a intrat cu 52-48. Cursa de urmărire a continuat și ulterior, iar egalarea a venit chiar la finalului sfertului trei, prin Komatina, de la libere, pentru 67-67. După 33 de minute, Brown a  marcat o triță pentru 73-75, primul moment când ”leii” au preluat conducerea. În ultimele secunde, Mirkovic a ratat o aruncare ce le putea aduce victoria alb-violeților. În prelungiri, sibienii au fost mai buni și au obținut o nouă victorie acasă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Troy Franklin și Adam Mirkovic au marcat fiecare câte 21 de puncte pentru Timișoara, urmați de Komatina, cu 16, Brown, cu 11, Pesakovic, cu 9, Popa, cu 8, Dragoste, cu 6, și Gorgemans, cu 4. Philmore a dat cele mai multe puncte ale sibienilor, 26. ”Pe de-o parte sunt mândru de aceşti jucători, care indiferent de rezultatul din meciul precedent găsesc resurse şi joacă din ce în ce mai bine, însă din păcate nu contabilizăm printr-o victorie. Degeaba vorbim despre faptul că în ultimele trei partide am jucat cu cele mai bune trei echipe din campionat… Băieţii au depus un efort foarte mare, din păcate o recuperare reuşită de Cooper a dus meciul în prelungiri. Consider că trebuia să-l câştigăm, dar asta nu înseamnă că am ceva de reproşat jucătorilor. Continuăm să ne pregătim cu gândul la victorie”, a declarat Dragan Petricevic.

Timișoara are meci din nou în Cupa României miercuri, la Galați. Jocul din primul tur va începe la ora 18. În campionat, echipa are tot deplasare, sâmbătă, de la 20,30, la Pitești, în prima rundă din retur.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.