Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Timișoara a mai transferat un jucător tânăr, după încheierea capitolul de întăriri din străinătate. În echipa antrenată de Dragan Petricevic va juca și Bogdan Popa, tânăr baschetbalist care în perioada aceasta se pregătește cu naționala Vulturilor, pentru preliminariile Eurobasket 2021.

Popa are 22 de ani și este, la fel ca Anders Teir, în ultimul sezon de eligibilitate U23. Înalt de 212 cm, evoluează ca pivot. A început baschetul în orașul natal, la CSȘ Ploiești, a jucat doi ani în Spania la Unicaja Malaga, după care a trecut la CSU Ploiești și Steaua Exim Bank. Sezonul trecut, a jucat la SCM U Craiova, și a avut medii de 2.4 puncte și 1.7 recuperări, în 15 partide. A făcut parte din naționala U20 care a promovat în 2017 din Divizia A în Divizia B. ”Mă bucur că în acest sezon voi avea șansa să joc într-un asemenea colectiv puternic, la Timișoara. Sunt convins că prin determinare, muncă asiduă si, bineînțeles, prin susținerea fanilor vom atinge împreună toate obiectivele propuse pentru acest sezon competițional”, a precizat Bogdan Popa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La fel ca Dragoste, și popa se va alătura, cel mai probabil, mai târziu echipei, din cauza programului naționalei. Din lotul SCM Timișoara mai fac parte Troy Franklin, Nikola Pesakovic, Sherwood Brown, Adam Mirkovic, Milos Komatina, Amaury Gorgemans, Mirel Dragoste, Alexandru Coconea, Anders Abu Teir, Cristian Mocrițchi, Mihai Ursan, Bogdan Penciu și Robert Schipor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.