Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

SCM Timișoara s-a impus cu 100-84 în meciul cu Piteștiul din penultima rundă din Grupa Roșie și va juca în play-off cu Craiova. Alb-violeții și-au asigurat cu acest rezultat locul 5 indiferent de ce se întâmplă în ultima rundă, deoarece și la egalitate de puncte, argeșenii au câștigat la 86-85 meciul de pe teren propriu din a doua fază a campionatului.  

Gazdele au jucat fără Octavian Popa-Calotă, accidentat, dar nu au avut de suferit din această cauză. Timișorenii s-au desprins autoritar încă din primul sfert, ceea ce a făcut ca meciul să fie fără istoric. După primul sfert, scorul a fost de 35-27. La pauză, ”leii” au intrat cu 67-48, un ecart aproape imposibil de surmontat. Piteștiul a revenit în sfertul trei, dar a putut reduce doar diferența la 82-70.Ultimul sfert a avut un ultim minut jucat la trecerea timpului, deoarece diferența nu putea fi redusă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Brown a dat cele mai multe puncte ale timișorenilor, 30. Au mai marcat pentru alb-violeți: Randolph, 20, Pesakovic, 14, Stojadinovic, 11, Komatina și Vukosavlejvic, fiecare cu câte 9 puncte, Diculescu, 3, și Baciu și Coconea, cu câte 2 puncte. Carson și Jeremic au fost cei mai buni marcatori ai Piteștiului, cu 14, respectiv 13 puncte.

În ultima etapă a Grupei Roșii, SCM Timișoara va juca vineri de la ora 19 la Craiova.

Mai jos urmăriți o galerie foto realizată de Erik Geiger:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.