Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Timișoara a câștigat cu 83-81 în deplasare la CSA Steaua, după ce la pauză a fost condusă cu 10 puncte. Finalul meciului a fost unul foarte disputat, pe muchie de cuțit, iar oaspeții au avut nervii mai tari în defensivă. 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Timișoreni au jucat mai bine în debutul primului sfert, când au și condus, însă ulterior, Steaua a preluat conducerea. Primul sfert s-a terminat la scorul de 25-18, după ce roș-albaștrii au luat un avans destul de bun. În sfertul doi, tot gazdele au avut un joc mai consistent și au reușit să intre cu 49-39 la pauza mare. Bănățenii au revenit în sfertul trei, când au reușit să se apropie la 59-56, după care ”militarii” au înscris pentru 61-56 la finalul parțialului. Revenirea Timișoarei s-a accentuat în sfertul patru, când au condus și cu 63-64.

Steaua a revenit cu avantaj fragil la conducere, iar pe final, trițele lui Franklin și Brown i-au readus pe alb-violeți la conducere. A fost un ultim minut disputat, cu faulturi și libere. La 81-83 Steaua a maia vut 10 secunde de atac, iar apărarea timișoreană nu le-a mai permis să arunce la coș. Franklin a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 19 puncte, urmat de Brown, cu 14, Mirkovic, cu 12, Pesakovic, cu 10, Dragoste și Komatina, cu 9, Gorgemans și Lazar, cu câte 4, și Coconea, cu 2. Vragovic a dat cele mai multe puncte ale Stelei, 22.

Timișoara va juca din nou acasă tot luni, 4 noiembrie, de la ora 18, cu Dinamo.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.