Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Timișoara s-a impus cu 99-96 pe terenul celor de la BCM U FC Argeș Pitești, după un meci foarte strâns. Rezultatul este important, întrucât elevii lui Dragan Petricevic sunt adversari cu argeșenii pentru a se califica în Top 6.

Piteștenii au început mai bine meciul, dar Timișoara a preluat conducerea prima dată cu 22-23, iar apoi, primul sfert s-a terminat cu 25-26. Gazdele au revenit destul de rapid la conducere, cu 30-29. Jocul a continuat echilibrat până la pauză, iar la un moment, Popa a egalat la 41-41. După primele două sferturi, scorul a fost de 55-53. După minutul 24, Timișoara a egalat prin Komatina, iar apoi Franklin i-a adus pe ”lei” în avantaj. Până la urmă, sfertul trei, în care s-a accidentat Pesakovic, s-a terminat cu 73-72.  Mirkovic i-a adus pe timișoreni în avantaj cu o aruncare de 3 puncte din startul sfertului patru și de aici Timișoara nu a mai cedat avansul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Troy Franklin a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 33 de puncte, urmat de Brown, cu 20, Mirkovic, cu 16, Komatina, cu 10, Pesakovic, cu 8, Gorgemans și Lazar, fiecare cu câte 4 puncte, Popa, cu 3, și Dragoste, cu 1 punct. Searcy și Gajovic au fost cei mai buni marcatori ai Piteștiului, cu 20, respectiv 18 puncte.

Baschetbaliștii bănățeni vor juca acasă miercuri, cu Galațiul, în returul primului tur al Cupei României, de la ora 19. SCM Timișoara are tot o deplasare la următorul meci de campionat, pe terenul Craiovei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.