Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Timișoara a pierdut al doilea meci din seria pentru stabilirea locului 5 în campionat, la scorul de 95-69 la Pitești, din cauza unui început slab de joc. În aceste condiții, va fi nevoie de un an al treilea meci, care se va juca în Banat.

Înainte de jumătatea primului sfert, piteștenii au avut 14-1, iar astfel, Timișoara a trebuit să alege tot meciul să recupereze diferența. Fără accidentații Coconea și Vukosavljevic, a fost dificil. Primul sfert s-a terminat la scorul de 33-17, iar la pauză, s-a intrat cu 52-38. După trei sferturi, argeșenii au condus cu 76-55, iar diferența a crescut pe final. Brown a fost cel mai bun marcator al timișorenilor, cu 16 puncte, urmat de Baciu și Pesakovic, fiecare cu câte 12 puncte, Komatina, cu 10, Randolph, cu 8, Stojadinovic, cu 7, Diculescu și Mocrițchi, câte 2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sturanovic a marcat cele mai multe puncte pentru BCM U FC Argeș Pitești, 22. Următorul meci va fi joi, la ora 19, la Timișoara. Va fi și ultimul al sezonului, iar învingătoare, se va alege cu locul 5, iar învinsa, cu 6.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.