Joma - JSport.roJSport.ro

Echipa de baschet a SCM Timișoara e aproape în formula completă pentru sezonul care va începe în toamnă. Clubul a terminat prelungirile de contracte și a mai făcut o mutare interesantă, jucătorul de echipa națională Mirel Dragoste, ultimul transfer al bănățenilor.

Din echipa din sezonul trecut, rămân sub comanda lui Dragan Petricevic Nikola Pesakovic, Sherwood Brown, Milos Komatina, care și-a prelungit și el înțelegerea, Alexandru Coconea, convocat la naționala de tineret, Cristian Mocrițchi, Mihai Ursan, Bogdan Penciu și Robert Schipor. Deocamdată, clubul a făcut patru transferuri. Este vorba de străinii Adam Mirkovic și Troy Franklin, plus românii Anders Abu Teir și Mirel Dragoste. Ultimul sosit nu mai e U23, dar este un fundaș  component al naționalei de seniori. De altfel, el va veni la echipă mai târziu în august, după meciurile din pre-calificările pentru Europeanul din 2021.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dragoste are 24 de ani și a început baschetul la U BT Cluj, pe atunci U Mobitelco Cluj. Jucătorul a mai trecut pe la Universitatea Cluj, Gaz Metan Mediaș și CSU Sibiu. Înalt de 184 cm, în ultimul sezon a jucat 36 de partide cu medii de 3,8 puncte, o recuperare și o pasă decisivă. ”Am ales SCM Timișoara pentru ca simțeam ca am nevoie de o schimbare în cariera mea și de o nouă provocare. Sunt fericit pentru decizia pe care am luat-o și că m-am alăturat noului proiect al unui club cu istorie bogată. Sunt nerăbdător să încep pregătirea cu echipa și mă bucur că am onoarea să mă aflu sub comanda unui nou antrenor și a unui staff care au ambiții foarte mari”, a declarat Mirel Dragoste.

Echipa mai are nevoie de un jucător străin. Reunirea va fi după jumătatea lunii august.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.