Joma - JSport.roJSport.ro

Sărbătorile pascale încă nu au adus o scădere a cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus în România. Astfel, cum starea de urgență va mai fi menținută, nici pentru sport, veștile nu sunt încurajatoare. Antrenorul echipei de baschet SCM Timișoara, Dragan Petricevic, a ținut să transmită însă un mesaj optimist.

Petricevic le-a vorbit fanilor într-un mesaj postat pe site-ul oficial despre faptul că baschetul înseamnă mai mult de un sezon, mai bun sau mai slab, făcut de o anumită echipă. Tehnicianul, care și-ar dori reluarea sezonului oprit la jumătatea lunii martie, spune că indiferent dacă următoarele meciuri vor conta pentru sezonul 2019-2020 sau pentru 2020-2021, toată lumea trebuie să fie unită în jurul echipei. ”Indiferent de bucuriile sau de supărările prin care trec suporterii, un lucru este cert, noi suntem ai lor şi ei sunt ai noştri şi avem cu toţii un singur scop, ca Timişoara să fie cât mai bună în orice moment şi în orice domeniu. Ca atare, sper ca după ce va trece această pandemie, şi va trece, pentru că omenirea nu poate fi învinsă de nimic, dacă tot se speră că vom deveni mai buni, îmi doresc şi eu ca în continuarea sezonului, în cazul în care acesta se va relua, sau în cel următor, dacă actuala stagiune se va încheia, să arătăm mai multă apartenenţă, mai mult patriotism local şi să ne apropiem unii de ceilalţi. Cu ocazia sfintelor sărbători de Paşte, le urez tuturor timişorenilor şi tuturor bănăţenilor, înainte de toate, multă sănătate, linişte şi răbdare”, a punctat Petricevic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acum timișorean cu acte în regulă, Dragan Petricevic a comparat situația pandemiei, care a pus ”frână” planetei, cu războiul din Iugoslavia, cel dintre anii 1991-1995. Atunci, viața din Balcani era incomparabil mai grea decât cea sub restricțiile stării de urgență. ”Eu unul provin dintr-o ţară şi dintr-un oraş în care izolarea a durat ani de zile, cu diferenţa că atunci oamenii nu aveau nici apă, nici curent, nici Netflix, nici internet, nici aplicaţii sau jocuri online, iar pe lângă toate astea se mai şi trăgea zilnic întrucât era stare de război. Şi totuşi, când raţiunea a învins, iar războiul s-a oprit, viaţa a revenit la normal foarte repede. Acest lucru se va întâmpla şi în acest context, chiar mai repede decât ne aşteptăm, iar nouă nu ne rămâne decât să ne rugăm la Dumnezeu şi să ascultăm sfaturile medicilor şi ale autorităţilor. Stăm în casele noastre, iar dragostea pe care o avem unii pentru ceilalţi rămâne aceeaşi chiar dacă suntem izolaţi. Vă doresc tuturor un Paşte fericit şi pace în suflet!”, a mai spus Petricevic, originar din Sarajevo.

Clubul a postat astăzi și un video cu urări de la jucători importanți alb-violeți din ultimii 15 ani, fie că echipa s-a numit Elba, BC Timișoara sau SCM. În clip apar Dan Păltinișanu, Milos Pesic, Nenad Markovic, Zlatko Jovanovic, Zoran Milencovici, Adrian Diaz, Uros Velickovic, Dominique Archie, Garry Gallimore, Bogdan Popescu, Petru Czmor și Kelvin Lewis.

foto:facebook.com/pg/bcscmtimisoara

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.