Joma - JSport.roJSport.ro

Naționala României de baschet masculin a câștigat cu 65-53 meciul cu Macedonia disputat la Ploiești, la o diferență insuficientă pentru a scapă de faza a treia a precalificărilor pentru Eurobasket 2021. În teren au fost Dragoș Diculescu și Alexandru Olah. Între timp, SCM Timișoara a avut rezultate bune la competiția de 3X3 și va disputa două meciuri de verificare.

Meciul de la Ploiești impunea României un succes la o diferență peste 90-76, cu cât au câștigat adversarii la Skopje. A fost însă doar 65-53, iar meciul de duminică de la Pristina, cu Kosovo, va conta doar pentru palmares. La lot nu e și Cătălin Baciu, pivotul SCM Timișoara, deoarece are tendinită și contuzie la mâna stânga, accidentare cu care a jucat două partide la echipa de club. Colegul său Dragoș Diculescu a jucat 11 minute pentru Vulturi, fără să marcheze. De asemenea, timișoreanul Alexandru Olah, legitimat acum în Belgia a jucat peste 13 minute și a marcat 5 puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În această perioadă, campionatul de baschet este oprit. Săptămâna trecută, s-au jucat primele turnee ale Cupei României de 3X3. SCM Timișoara a intrat în primele șase care vor juca în faza următoare,după ce alb-violeții s-au clasat pe locul 3 pe zona Vest, după Oradea și Miercurea Ciuc. Echipa de baschet „clasic”, va juca vineri și sâmbătă două amicale cu maghiarii de la Kecskemet, de la orele 18, azi, și 10,30, mâine. săptămâna viitoare se reiau partidele oficiale, cu partida de pe teren propriu cu Craiova.

Conducerea a decis să lase intrarea liberă până la final de sezon. Cei cu abonamente pot trece la club să le fie restituită contravaloarea abonamentului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.