Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoara nu mai e ce a fost în sportul românesc, dar orașul de pe Bega continuă să conteze, chiar și așa, pe harta întrecerilor, și chiar și pentru echipele reprezentative ale României. În octombrie, aici se va pregăti echipa de fotbal U19 a României, iar în noiembrie, naționala de baschet feminin va juca un meci oficial.

Reprezentativa selecționată de Laurențiu Roșu se va pregăti la Timișoara din 1 octombrie, până la 6 octombrie. Apoi, naționala U19 se va deplasa la Belgrad, unde va juca în grupa de calificare pentru Euro 2020, competiție organizată în Irlanda de Nord. Pentru a se califica la Turul de Elită, românii au de jucat cu Serbia, Spania și Lituania, trei meciuri programate în datele de 8, 11 și 14 octombrie. La lot a fost convocat timișoreanul David Miculescu, jucătorul UTA-ei, dar și Călin Popescu, de la ASU Poli.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa națională de baschet feminin revine la Timișoara după mai bine de patru ani, de la partidele de la Eurobasket Women 2015. Acvilele vor juca partida cu Danemarca la Sala ”Constantin Jude”, meci contând pentru preliminariile Eurobasket Women 2021, chiar primul al calificărilor. Decizia pentru Timișoara a fost luată după o consultare pe rețele de socializare.  în circuitul echipei naționale se regăsesc timișorencele Annemarie Părău, Adina Stoiedin și Dora Ardelean.

foto: frbaschet.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.