Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Timișoara a pierdut pe terenul lui Dinamo, la scorul de 84-76, la fel ca în turul Grupei valorice A. Chiar dacă alb-violeții au cedat în ambele întâlniri cu echipa lui Tudor Costescu, fostul antrenor al bănățenilor, formația din orașul de pe Bega rămâne cu cinci victorii pe locul 4. 

Meciul a fost foarte echilibrat și a fost în această notă încă din primul sfert. Timișoara a intrat rapid în penalizare, dar a reușit să țină pasul cu trupa lui Tudor Costescu, care nu s-a putut desprinde decisiv. Nici oaspeții nu au reușit, iar primul sfert s-a terminat la scorul de 24-25. Ambele echipe au fost la conducere în sfertul doi, fără ca vreuna să ia ”viteză” și la jumătatea meciului, scorul a fost de 47-44. Situația a continuat similar în sfertul al treilea, terminat cu 67-65. Dinamo s-a distanțat însă destul de ușor în ultimul parțial, când Mirel Dragoste s-a și accidentat. Ultimul time-out l-a găsit pe Dragan Petricevic foarte nervos, urlând la elevii săi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Americanii Franklin și Brown au fost cei mai buni marcatori ai Timișoarei, cu 17, respectiv 16 puncte, urmați de Gorgemans, cu 10, Dragoste, cu 9, Pesakovic, cu 8, Lazar și Popa, fiecare cu 6, și Komatina, cu 4 puncte. Milutinovic și Barro au dat cele mai multe puncte pentru Dinamo, 20, respectiv 18.

Următorul meci al SCM Timișoara va fi la data de 29 decembrie, de la ora 17, acasă, în Cupa României. Jocul cu BCM U FC Argeș Pitești va fi primul din dubla manșă a sferturilor competiției.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.