Joma - JSport.roJSport.ro

PoliPandurii6-816x459Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Județean Timiș au deschise trei procese împotriva Curții de Conturi a României, care a blocat în vara lui 2015 finanțarea sub formă de cotizații a echipelor Poli Timișoara, BC SCM Timișoara, SCM Poli Timișoara și Timișoara Saracens. Săptămâna aceasta au avut loc două noi termene, însă, așa cum era de așteptat procesul bate pasul pe loc.

Marți, 20 septembrie, la Tribunalul Timiș a avut loc a doua înfățișare în procesul deschis de municipalitate împotriva Curții de Conturi, pe obiect litigiu privind legea funcționarilor publici. Secția de contencios administrativ a amânat pronunțarea. Miercuri, a avut loc a doua înfățișare în procesul deschis de CJT, cu obiect legea Curții de Conturi, iar instanța a amânat cauza penru 12 octombrie, ca părțile să ia cunoștință de înscrisurile depuse la dosar.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În 12 octombrie este programat al doilea termen în al treilea proces, deschis de PMT, cu obiect Legea Curții de conturi. Rămâne de văzut ce va stabili Tribunalul Timiș în octombrie. Cert e că echipa de fotbal, cea de baschet și cea handbal mai au datorii de plătit, iar deblocarea sumelor blocate de Curtea de Conturi a României în urmă cu un an ar fi o mană cerească pentru cele trei cluburi.

Cei de la Timișoara Saracens au spus că mai au datorii mici, fără să fie datori bugetului de stat. Echipa de fotbal are datorii și salariale, dar și o datorie mare la ANAF. Echipele de baschet și cea de handbal mai au datorii salariale și la stat. Conform acordurilor de plată cerute de FRH, handbaliștii trebuie plătiți până în data de 16 decembrie. În cazul baschetului, Derrick Low are deja o sentință favorabilă de la Tribunalul Timișoara.

foto tion.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.