Joma - JSport.roJSport.ro

Luni seara, Guvernul Orban a adoptat noi modificări legislative, mai precis, pentru modificarea majorității prevederilor OUG 114/2018. Vizată e și încetarea detașărilor din mediul privat în cel public, caz concret, noul director al SCM Timișoara. Oficial, autoritățile nu știu nimic.

Guvernul a adoptat mai multe modificări ale prevederilor ordonanței din 2018, cu excepția aspectului referitor la cumulul pensiei cu salariul la stat, pentru care se va pronunța Curtea Constituțională. Pentru încetarea detașărilor din privat la stat însă, lucrurile sunt clare. De altfel, recent în primărie a venit o hârtie de la document cum că aceste detașări să înceteze. Directorul SCM Timișoara, Vasile Rușeț, care de la 15 octombrie l-a înlocuit pe Radu Țoancă, este detașat de la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Polul de Creștere Timișoara, entitate de drept privat cu utilitate publică. Așadar, teoretic, Rușeț nu mai are voie de luni seara să fie director.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Întrebat marți dimineața, la conferința de presă săptămânală despre acest aspect, Robu a spus că nu știe nimic de modificările legislative. ”Nu știu. Nu mi s-a adus la cunoștință”, a fost răspunsul lui Robu. Sursele noastre spun că marți, Rușeț a venit la lucru, dar nu a discutat cu angajații clubului SCM. Teoretic, cu încetare detașării, momentan nimeni nu are drept de semnătură la club, în locul directorului! O nouă picătură de apă într-un pahar cu ”cucută” la clubul măcinat deja de problemele financiare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.